Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-graffiti.nl Onafhankelijk advies over het verwijderen van graffiti!
Anti-graffiti.nl

Zelf graffiti verwijderen

Hoge druk reiniger en gele handschoenen Indien u graffiti aan uw woning, winkel of kantoorpand vaststelt zult u deze zo snel mogelijk willen verwijderen. In eerste instantie kunt u er voor kiezen om de graffiti zelf te verwijderen. En bestaan er twee populaire mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van perslucht in combinatie met bakpoeder. Op deze manier wordt een zachte laag aangebracht bovenop de graffiti waarna deze middels een straal verwijderd kan worden. De energieoverdracht die vervolgens plaatsvindt maakt het op eenvoudige wijze mogelijk om deze van de ondergrond te schrobben. Een andere mogelijkheid is gebruikmaken van een gesloten onderdruk straalsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de graffiti als het ware van de ondergrond af wordt gezogen waardoor het eveneens zeer efficiënt kan worden verwijderd.

Waarom zelf graffiti verwijderen?

Er kunnen verschillende interessante voordelen verbonden zijn aan het zelf verwijderen van graffiti. In eerste instantie kunt u hierdoor besparen op de kostprijs van een gevelreinigingsbedrijf. Daar tegenover staat echter wel dat u zelf de producten en hulpmiddelen in huis zult moeten halen om uw gevel te reinigen waardoor het financiële voordeel zeer beperkt is. Tel daarbij op dat u het risico loopt om uw gevel te beschadigen en er tijd in dient te investeren. Het kan echter interessant zijn om vrijblijvend advies in te winnen bij een ervaren gevelreiniger en te bespreken wat u precies kwijt bent voor uw klus.

Coating aanbrengen op uw gevel

Wanneer u regelmatig te maken krijgt met graffiti op uw gevel is dat natuurlijk bijzonder vervelend. Niet alleen dient u namelijk rekening te houden met enkele steeds terugkerende kosten, daarnaast zult u ook de nodige tijd verliezen en wordt de uitstraling van uw huis tijdelijk negatief beïnvloed.

Om de impact van graffiti op uw gevel steeds tot een minimum te beperken kunt u er voor kiezen om een speciale coating aan te brengen. Deze coating plaatst als het ware een beschermlaag op uw muur waardoor deze wordt beschermd tegen de impact van graffiti. Hierdoor kunnen de reinigingswerken veel eenvoudiger verlopen waardoor u ook de kostprijs kunt beperken.

Graffiti laten verwijderen?

Bent u het slachtoffer geworden van vandalisme met graffiti? Dat is natuurlijk bijzonder vervelend. Hoewel graffiti in eerste instantie een vorm van expressie is en door velen wordt aanzien als kunst is het zo dat dit steeds vaker wordt aangegrepen om gewoon schade aan te brengen aan gebouwen en monumenten.

Door een beroep te doen op een gevelreinigingsbedrijf zorgt u ervoor dat uw gevel er in korte tijd weer als nieuw uit komt te zien. Bent u op zoek naar een dergelijke partij die dit voor u kan verwezenlijken? Aarzel dan niet langer en kom er alles over te weten op pagina vrijblijvend advies.

 

Offertes voor gevelreiniging ontvangen?

Kies voor een erkende gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van gevelwerkers actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende gevelwerkers