Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-graffiti.nl Onafhankelijk advies over het verwijderen van graffiti!
Anti-graffiti.nl

Graffiti en verfsoorten

Wanneer graffiti ergens op is aangebracht dan is deze steeds van dezelfde chemische samenstelling. Dat maakt het voor gevelreinigingsbedrijven zeer eenvoudig om in te spelen op deze vorm van vandalisme.

Uiteraard kan het zijn dat er voor het verven van uw gevel (kleur van uw woning) wel gebruik is gemaakt van diverse verfsoorten. Wanneer u een beroep doet op een gevelreinigingsbedrijf zal deze eerst altijd nagaan van welke verf er op uw voorgevel gebruik werd gemaakt vooraleer de graffiti te verwijderen. Hierdoor kan schade worden voorkomen en kunt u beschikken over een efficiënte en voordelige oplossing.

Graffiti spuiten

Graffiti, een gesel voor de ondergrond

Wanneer graffiti wordt aangebracht op een bepaalde ondergrond kan dat een nefaste werking hebben op de gebruikte verf. Toch hoeft dat niet altijd voor grote problemen te zorgen, in tegendeel. Door de jaren heen zijn er namelijk verschillende technieken op de markt verschenen die het zelfs zonder het gebruik van schadelijke producten en water mogelijk maken om de aangebrachte graffiti op eenvoudige wijze te verwijderen. Hierdoor wordt schade aan de ondergrond voorkomen en bent u er zeker van dat het bekladding binnen afzienbare tijd is verdwenen.

Efficiënte verwijdering van graffiti

Wanneer u graffiti vast heeft gesteld aan uw gevel is het niet meer dan normaal dat u daar even van onder de indruk bent. Veel mensen vrezen namelijk meteen dat de graffiti nare gevolgen zal hebben op de uitstraling van hun gevel, maar gelukkig hoeft het zover niet te komen, in tegendeel. Door gebruik te maken van moderne verwijderingstechnieken is het mogelijk om de graffiti op efficiënte wijze te verwijderen zonder dat er wordt geraakt aan de ondergrond van de gevel.

Op deze manier kunt u genieten van een efficiënte oplossing voor uw probleem en dat zonder dat u rekening moet houden met herstellingswerken aan de gevel. Ook op zoek naar mogelijkheden om de aanwezige graffiti op uw gevel op efficiënte wijze te verwijderen? Aarzel dan niet langer en win geheel vrijblijvend advies in bij één van onze experts!

 

Offertes voor gevelreiniging ontvangen?

Kies voor een erkende gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van gevelwerkers actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende gevelwerkers