Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-graffiti.nl Onafhankelijk advies over het verwijderen van graffiti!
Anti-graffiti.nl

Graffiti op steen verwijderen

Graffiti verwijderen schoonmaken Wanneer u over een voorgevel van (bak)steen beschikt en er daar graffiti op wordt gespoten, dan vormt dat een direct obstakel voor de uitstraling van uw woning. Het spreekt dan ook voor zich dat u deze zo snel mogelijk zult willen verwijderen. Dat is ook nodig, want anders krijgt de verf teveel tijd om in de steen te trekken waardoor het nog moeilijker te verwijderen wordt.

Kan ik zelf graffiti op steen verwijderen?

Indien u graffiti van een stenen oppervlak wenst te verwijderen kunt u er onder andere voor kiezen om gebruik te maken van de zogenaamde Super Stripper. Deze methyleenchloride verfafbijtpasta is uitstekend voor het gebruik op een stenen oppervlak. Het zorgt er voor dat de graffiti zowel binnen als buiten op eenvoudige wijze kan worden verwijderd en dat het zonder schade wordt aangebracht aan de steen zelf.

Een ander product waar u gebruik van kunt maken is een zogenaamde bleekgel. Deze speciale gel kan op de graffiti worden aangebracht waarna deze de zogenaamde graffiti shadows van stenen kan verwijderen. Hierdoor wordt de rest van de graffiti eenvoudiger om weg te werken en voorkomt u schade aan de onderliggende steen. Zelf graffiti van steen verwijderen is hoe dan ook geen enkel probleem indien u over de nodige hulpmiddelen en producten beschikt.

Uitbesteden

Globaal gezien is het toch vaak veiliger om de reiniging van uw gevel uit te besteden aan een ervaren gevelreiniger, vooral als het om een grote tekening gaat. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om met zeer agressieve producten de graffiti van hun stenen gevel te verwijderen waardoor ze te maken krijgen met allerhande schade aan de ondergrond. Deze schade is vaak veel moeilijker te herstellen en veel duurder dan het op de juiste manier verwijderen van graffiti.

Door een beroep te doen op een gevelreinigingsbedrijf zorgt u er voor dat uw gevel er in korte tijd weer als nieuw uit komt te zien. Bent u op zoek naar een dergelijke partij die dit voor u kan verwezenlijken? Aarzel dan niet langer en kom er alles over te weten op pagina vrijblijvend advies.

 

Offertes voor gevelreiniging ontvangen?

Kies voor een erkende gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van gevelwerkers actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende gevelwerkers