Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-graffiti.nl Onafhankelijk advies over het verwijderen van graffiti!
Anti-graffiti.nl

Anti-graffiti coating

Indien u in een buurt woont waar vaak bekladding met graffiti plaatsvindt kan het interessant zijn om er voor te kiezen om een anti-graffiti coating te laten aanbrengen. Dit biedt als het ware een onzichtbare, extra beschermlaag voor uw gevel. Dat is bijzonder interessant, want wanneer u opnieuw te maken krijgt met schade door graffiti kan deze veel eenvoudiger worden weggehaald.

Een anti-graffiti coating zorgt voor een snellere reiniging van uw gevel en daarnaast dienen er minder schoonmaakproducten te worden ingezet waardoor u een behoorlijk bedrag kunt besparen.

Anti-graffiti coating bescherming

Wat is anti-graffiti coating precies?

Anti-graffiti coating komt tegenwoordig voor in verschillende vormen. Het gebruik van een dergelijke coating wordt in het bijzonder aangeraden wanneer uw woning is gelegen in een vatbare omgeving, maar daarnaast wordt het ook aangeraden indien u bijvoorbeeld over een monumentaal pand beschikt of wanneer de gevel lastig te reinigen is. Deze coating zorgt er voor dat graffiti op een zeer eenvoudige manier kan worden verwijderd en dat terwijl het risico op manifestatie van de gebruikte verf tot een absoluut minimum kan worden beperkt. Het mag dan ook duidelijk zijn, wilt u uw huis betere beschermen tegen vandalen die gebruikmaken van graffiti? Dan kan het beslist de moeite waard zijn om gebruik te maken van een anti-graffiti coating!

De nadelen

Zijn er naast de interessante voordelen ook nadelen verbonden aan de anti-graffiti coating? Eigenlijk niet. Afhankelijk van de coating die u kiest kan deze zeer eenvoudig worden verwijderd (handig bij de restauratie van de gevel) en daarnaast heeft het geen directe impact op de uitstraling van uw woning. Indien u met andere woorden uw gevel wenst te beschermen tegen kwalijke invloeden van buitenaf, dan is het beslist de moeite waard om deze coating aan te brengen!

Rugtas met spuitbussen, handschoenen en gasmasker

 

Offertes voor gevelreiniging ontvangen?

Kies voor een erkende gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van gevelwerkers actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende gevelwerkers