Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-graffiti.nl Onafhankelijk advies over het verwijderen van graffiti!
Anti-graffiti.nl

Graffiti op beton verwijderen

Voorbeeld graffiti basketbal Veel mensen die graffiti van beton willen verwijderen maken daarvoor gebruik van chemische oplosmiddelen. Dat is echter absoluut incorrect! Dergelijke oplosmiddelen zorgen er voor dat de bekladding niet zal worden aangepakt, in tegendeel.

Deze middelen verdunnen alleen maar de graffiti waardoor het de mogelijkheid krijgt om nog verder in de ondergrond te trekken. Dit kan er voor zorgen dat de verf zich beter zal manifesteren waardoor graffiti nog moeilijker te verwijderen valt.

Het mag dan ook duidelijk zijn, graffiti verwijderen van beton doet u niet zonder er eerst grondig over na te denken en u voor te bereiden!

Zelf graffiti verwijderen van beton

Wanneer u de graffiti zo efficiënt mogelijk van het begon wenst te verwijderen kunt u twee dingen doen. U kunt een ervaren bedrijf onder de arm nemen of u kunt er voor kiezen om de graffiti zelf te verwijderen. In dit laatste geval moet u er rekening mee houden dat agressieve producten directe schade kunnen veroorzaken aan uw gevel. Anderzijds is het ook belangrijk om de graffiti zo snel mogelijk te verwijderen zodat de verf geen kans krijgt om zich in de muur te trekken.

Het snel verwijderen van graffiti zal de ‘artiesten’ die de bekladding hebben aangebracht ook snel tot andere gedachten aanzetten waardoor de bekladding definitief tot het verleden zal behoren. Hoe dan ook, zelf graffiti van beton verwijderen hoeft dus geen enkel probleem te zijn, alleen moet u wel goed nadenken welke producten u er voor gaat gebruiken.

Vrijblijvend advies voor graffiti verwijderen beton

Ziet u het eigenlijk niet zitten om zelf de graffiti van beton te verwijderen en wilt u daarvoor liever een beroep doen op mensen met kennis van zaken? In dat geval kunt u geheel vrijblijvend advies inwinnen bij een gevelreinigingsbedrijf. Deze bedrijven beschikken over moderne, uitgebreide hulpmiddelen die uw gevel in korte tijd haar authentieke uitstraling terug kunnen geven. De graffiti wordt in dit geval op efficiënte wijze verwijderd waarna de kleur van uw gevel helemaal tot haar recht komt. Afhankelijk van de omvang van de graffiti zullen deze klus ook niet gepaard gaan met een grote kostprijs.

 

Offertes voor gevelreiniging ontvangen?

Kies voor een erkende gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van gevelwerkers actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende gevelwerkers