Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-graffiti.nl Onafhankelijk advies over het verwijderen van graffiti!
Anti-graffiti.nl

Graffiti op hout verwijderen

Rugtas met spuitbussen, handschoenen en gasmasker Graffiti, die is aangebracht op hout, verwijderen is iets lastiger in vergelijking met andere oppervlakken. Vaak toegepaste oplossingen op steen en beton kunnen bijvoorbeeld schade veroorzaken aan een houten oppervlak en dat wilt u uiteraard voorkomen. De zogenaamde graffiti removers die op de markt terug te vinden zijn bieden in bepaalde gevallen ook geen sluitende oplossing waardoor het een must kan zijn om een bedrijf in te schakelen die reeds over een uitgebreidere kennis van zaken beschikt.

Hoe graffiti verwijderen op hout?

Tegenwoordig zijn er op de markt heel wat verschillende graffiti removers terug te vinden die u de mogelijkheid bieden om graffiti werkelijk van alle type oppervlakken te verwijderen. Wanneer het gaat om beton of steen, dan zijn die mogelijkheden vaak vrij eenvoudig. Hout vormt doorgaans een grotere uitdaging omdat de verf tot diep in het hout kan dringen. Als dat gebeurt dan kan dat blijvende schade veroorzaken. U kunt er in een dergelijke situatie voor kiezen om gebruik te maken van een klassieke graffiti remover, maar deze middelen bieden vaak geen sluitende oplossing. Het kan wat dat betreft dan ook interessanter zijn om een beroep te doen op een ervaren bedrijf welke een passende oplossing kan bieden voor alle schade door graffiti.

Advies

Heeft u zelf onvoldoende kennis om aangebrachte graffiti op hout te verwijderen en wilt u daarvoor graag een beroep doen op een bedrijf die reeds over de nodige ervaring beschikt? In dat geval kunt u geheel vrijblijvend advies aanvragen. Op basis van dit advies kunt u beslissen of u toch het risico neemt om zelf de graffiti van het houten oppervlak te verwijderen of u alsnog een beroep doet op echte specialisten. Aarzel dan niet langer en kom er alles over te weten op de vrijblijvend advies.

 

Offertes voor gevelreiniging ontvangen?

Kies voor een erkende gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van gevelwerkers actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende gevelwerkers