Preventie

Graffiti kunstenaars met gasmaskers opWanneer u in een buurt woont waar regelmatig bekladding met graffiti plaatsvindt gaat dat uiteraard binnen de kortste keren in uw kleren zitten. Het spreekt voor zich dat het absoluut niet fijn is om te merken dat anderen geen respect hebben voor de woning waar u zo hard voor heeft moeten werken.

Gelukkig bestaan er tegenwoordig verschillende interessante hulpmiddelen die een structurele meerwaarde kunnen betekenen in de preventie van bekladding aan uw huis.

Heeft u nood aan professionele ondersteuning of wenst u nog meer informatie? In dat geval kunt u vrijblijvend advies inwinnen bij één van onze specialisten.

1) Het aanbrengen van een anti-graffiti coating

Indien u op zoek bent naar preventieve middelen om graffiti aan uw gevel te voorkomen kan het interessant zijn om in de richting te kijken van een anti-graffiti coating. Deze speciale coating bestaat tegenwoordig in verschillende vormen, is onzichtbaar en zorgt ervoor dat uw gevel bij een nieuwe bekladding veel eenvoudiger te reinigen valt. Deze coating is in principe niets meer of minder dan een extra bescherming voor uw gevel. Door gebruik te maken van een dergelijke coating is het mogelijk om de gevel zo optimaal mogelijk te beschermen tegen het binnendringen van verf. Op deze manier blijft uw ondergevel te allen tijde schoon en kunt u bij een eventuele bekladding op efficiënte wijze reageren.

2) Een snelle oplossing schrikt af

Vandalen die illegale graffiti spuiten steken vaak de nodige tijd en moeite in hun 'creatie'. Het is dan ook alles behalve ontmoedigend dat de graffiti haast meteen wordt verwijderd. Mede omwille van deze reden wordt het dan ook aangeraden om bij vaststelling van bekladding direct actie te ondernemen. Ook is het goed om te weten dat een spuitbus van gemiddelde kwaliteit al gauw €3 euro kan kosten (met 400 ml kan hooguit 2 m2 mee gespoten worden en is maar een kleur). Het is dus niet goedkoop voor de jeugd om grotere tekeningen met allerlei kleuren te maken.

Of u er nu voor kiest om zelf de gevel te reinigen of een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf maakt wat dat betreft geen verschil. Een spoedige oplossing zal vandalen afschrikken om het nog eens te proberen en dat is wat telt.

Wat kost graffiti verwijderen?

Achterhaal de exacte kosten voor uw opdracht door gebruik te maken van onze offerte service. Laat uw gegevens achter en kom in contact met specialisten in uw regio.

Gratis en vrijblijvend vergelijken