Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-graffiti.nl Onafhankelijk advies over het verwijderen van graffiti!
Anti-graffiti.nl

Graffiti verwijderen Geeneind

Woont u in Geeneind en bent u slachtoffer van graffiti vandalisme? Dat kan erg vervelend zijn omdat bepaalde vormen van graffiti (chemische compositie) schade aan de muren/gevel kunnen toebrengen.

Op Anti-Graffiti.nl vindt u artikelen over dit onderwerp en kunnen wij u tevens in contact brengen met gevelreinigers in Geeneind of de omgeving.

Door het aanbod van deze specialisten te vergelijken kunt u besparen op de kosten die u moet maken. Maak daarom gebruik van onze offerte service. Gratis en vrijblijvend!

Graffiti in Geeneind

Wanneer we het over graffiti in Geeneind hebben wordt er vaak naar verwezen als een vorm van vandalisme. Veel mensen krijgen te maken met ongewenste tekeningen op met name de gevel van hun woning, winkel of kantoorpand en willen deze zo snel mogelijk verwijderd hebben. Toch is graffiti in haar puurste vorm eerder een vorm van kunst dan dat het echt bedoeld is als een manier om schade toe te brengen aan gebouwen, monumenten en voertuigen. Lees verder op pagina graffiti.

Illegale graffiti

Tegenwoordig maken we een structureel onderscheid tussen legale en illegale graffiti in Geeneind . De wetgeving in Nederland staat deze vorm van expressie toe op de daarvoor voorziene plaatsen. Vaak gaat het om grote muren van bijvoorbeeld fabrieken die door de eigenaar zelf ter beschikking worden gesteld. Verder kan het ook gaan om muren langs de weg of om verlaten locaties die door de gemeente specifiek worden toegeschreven aan graffiti-kunstenaars. In deze gevallen is het spuiten van graffiti toegestaan. Ga naar illegale graffiti en de wetgeving in Nederland.

Gevelreiniging

Gevelreiniging kan in diverse situaties noodzakelijk zijn. U kunt deze vorm van reinigen toepassen omdat er zich bijvoorbeeld vuil heeft gemanifesteerd of er sprake is van mosvorming, maar daarnaast kan het ook gewenst zijn in situaties waarin er sprake is van bekladding. Vooral in probleemgebieden zijn huizen en monumenten vaak het mikpunt van vandalen. Ook dan kan gevelreiniging vaak de perfecte oplossing bieden.

Een overzicht van de meest voorkomende redenen om een gevelreinigingsbedrijf in te huren:

 • Graffiti verwijderen
 • Roet verwijderen (zwarte aanslag)
 • Salpeterzuur aanslag verwijderen (witte muuruitslag)
 • Klimop verwijderen
 • Schimmels verwijderen
 • Stof/zand verwijderen
 • Uitwerpselen verwijderen
 • Vochtproblemen oplossen (muur impregneren)

Kosten

Wanneer u slachtoffer bent van vandalisme door graffiti zult u er graag alles aan willen doen om uw gevel op correcte wijze te reinigen. U kunt er voor kiezen om dit zelf te doen, maar u kunt ook een beroep doen op een professioneel gevelreinigingsbedrijf welke in staat is om de tekeningen op efficiënte wijze te verwijderen. Daarnaast zijn de kosten voor dergelijke werken beperkt waardoor dit meteen de interessantste oplossing is voor het verwijderen van graffiti. Bekijk hier de pagina over kosten voor de verwijdering.

Soorten graffiti en de verf

Wanneer er graffiti wordt aangebracht dan heeft de verf vaak dezelfde chemische samenstelling. Dat maakt het voor gevelreinigers eenvoudig om in te spelen op deze vorm van vandalisme. Het is echter wel zo dat het type ondergrond (baksteen, kunststof gevelplaten, beton, glas etc.) de verwijdering van graffiti kan bemoeilijken, omdat sommige zuigende ondergronden de verf absorberen/laten verzadigen.

Door de jaren heen zijn er diverse soorten graffiti in het straatbeeld verschenen. Wij zetten ze graag allemaal voor u op een rijtje op pagina soorten of verfsoorten.

Vrijblijvend advies

Door een beroep te doen op een gevelreiniger in Geeneind zorgt u er voor dat uw gevel er in korte tijd weer als nieuw uit komt te zien. Bent u op zoek naar een dergelijke partij die dit voor u kan verwezenlijken? Aarzel dan niet langer en kom er alles over te weten op pagina vrijblijvend advies.

 

Offertes voor gevelreiniging ontvangen?

Kies voor een erkende gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van gevelwerkers actief in jouw buurt.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & Bespaar
 • Erkende gevelwerkers