Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-graffiti.nl Onafhankelijk advies over het verwijderen van graffiti!
Anti-graffiti.nl

Gebruikt materiaal

Man met spuitbussen in hand Wanneer u zelf graffiti wenst te spuiten, dan zijn er heel wat verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. In eerste instantie is er het materiaal waar gebruik van wordt gemaakt. Gaande van spuitbussen tot de beste verf en de zogenaamde caps. Deze laatste zijn belangrijker dan u op het eerste zicht denkt. Caps zijn er tegenwoordig namelijk in verschillende uitvoeringen en produceren afhankelijk van uw wensen een dunne, scherpe, of een grote, nevelige straal. De juiste cap is in ieder geval cruciaal voor het realiseren van uw muurschildering.

Kwalitatieve spuitverf

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van spuitverf dient er rekening mee te worden gehouden dat deze verf in verschillende vormen kan voorkomen. Indien u gebruik wenst te maken van een zo kwalitatief mogelijke verf dan dient u bijvoorbeeld rekening te houden met de droogtijd. Wilt u snel een werk kunnen realiseren zonder dat deze gedurende lange tijd vatbaar blijft voor schade? In dat geval kan sneldrogende spuitverf voor u de perfecte oplossing betekenen. Is de droogtijd voor u minder van belang, dan hoeft u hier op zich niet zozeer rekening mee te houden.

De juiste verfrollers

Als graffiti-artiest zult u haast nooit gebruikmaken van een verfroller, tenzij om de muur, het zogenaamde ‘deken’ mooi wit te verven. Wanneer dit is gebeurd is deze na het opdrogen namelijk helemaal klaar om voorzien te worden van de nodige graffiti.

Wanneer u als eigenaar van een woning schade heeft vastgesteld aan uw pand door toedoen van graffiti dan wordt dat natuurlijk een compleet ander verhaal. U kunt dan twee dingen doen. U kunt er voor kiezen om de aangebrachte graffiti te verwijderen, maar daarnaast kunt u ze ook gewoon overschilderen. In dat geval heeft u afhankelijk van de omvang van de tekening eveneens nood aan een geschikte verfroller.

 

Offertes voor gevelreiniging ontvangen?

Kies voor een erkende gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van gevelwerkers actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende gevelwerkers