Graffiti op glas verwijderen

Verfspuitbussen op de grondOver het algemeen komt graffiti op glas weinig voor. Wanneer er graffiti wordt gespoten is dat doorgaans altijd op een oppervlak van steen of beton. Heel sporadisch kan het voorkomen dat er graffiti wordt gespoten op bijvoorbeeld een caravan of schutting waardoor deze van het hout moet worden verwijderd.

Indien u vaststelt dat er graffiti op uw raam is gespoten dan is het belangrijk om er rekening mee te houden dat u niet zomaar van alle mogelijke producten gebruik kunt maken, in tegendeel. Vermijd ten allen tijde agressieve middelen en schuurmiddelen, want die middelen kunnen het glas beschadigen. Indien u de graffiti meteen vaststelt kunt u reeds veel verhelpen met gewoon water. Is de verf opgedroogd, dan kunnen andere middelen noodzakelijk zijn.

Zelf graffiti op glas verwijderen

Eén van de meest universele middelen die eigenlijk op haast alle ondergronden kan worden toegepast is Lexan Verkeersborden Reiniger. Dit reinigingsmiddel is zeer gebruiksvriendelijk en kan er voor zorgen dat graffiti op uw glas als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Ook de zogenaamde Super Stripper verfafbijtpasta kan in bepaalde gevallen een uitweg bieden. Hoe dan ook is graffiti over het algemeen op glas een stuk eenvoudiger te verwijderen dan wanneer deze wordt aangebracht op hout of een andere ondergrond. Dat is alvast een interessant voordeel waar u op kunt rekenen.

Hulp bij het verwijderen

Werd er een ernstige bekladding aangebracht met graffiti op uw raam en wilt u deze het liefst door een professioneel bedrijf laten oplossen? In dat geval kunt u vrijblijvend advies inwinnen bij gevelreinigingsbedrijven. Dit is in het bijzonder interessant wanneer niet alleen uw ramen, maar ook het steen of beton is beklad.

Wat kost graffiti verwijderen?

Achterhaal de exacte kosten voor uw opdracht door gebruik te maken van onze offerte service. Laat uw gegevens achter en kom in contact met gevelbedrijven in uw regio.

Gratis en vrijblijvend vergelijken